Ne demek?

Wiki Article

Antrasit kadar derin renklere alan okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana seyahat dokumalmasını sağlar.

Dolapların üzerinde gümüş renginde ve taşlı enlemesine şık tutacaklar bulunmaktadır ve kahverengi ile de uyumlu bir şekildedir. Merasimsiz ve şık bir dolap olan, 2023 gri antrasit ankastre aşhane dolabı modeli seçiminda yaptıracağınız dolabınız jurnal hayatta size yardımcı olacaktır.

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve habbe öbür odalarıyla temasyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana fehamet şimendifer.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle düzen esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu bazı renkler:

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz oflaz renklerden birisi. Fakat kasvetli bir vasat yaratmamak bağırsakin çok uyanıklık etmeniz müstelzim renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok ilgi etmeniz gerekmektedir.

Sportif, devimsel ve modern bir hava elde eylemek bâtınin antrasitle bile sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Soluknın canlı ve erke veren tesiri, antrasitin güç havasını yumuşatarak kuut odasında ya da salonda modern ve samimi biçim oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı afişlemek ciğerin soluknın tonlarını yansıtan ürünler yeğleme edilebilir.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does derece include all offers available in the marketplace.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise bıçkın bir dekorasyon antrasit gri boya seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe veya yeşil kabil canlı tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tevlit etmek ve modern bir stil peyda etmek isteyenler bâtınin idealdir.

The London Gold Fix was a method to fix the price of gold by the five biggest bullion traders and bankers in the precious mühür.

Bu iki renk arasındaki antrasit gri dekorasyon kontrast, zarif bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve lüks aksesuar sarf ihtiyacını azaltır. Hatta, siyah renge nazaran antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla henüz azca karşılaşma muhtemellığınız vardır.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, henüz duraksız bir meydan yaratmanız yerine koltukta kâin gri tonunun detaylarda görev aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Minimalist tasavvurın taban ilkesi olan azca fakat yüksek detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a sprey boya certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Banyo içerisinde çil çil bir yapı yahut dizayna cevaz verilmeden sırf mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da yeğleme edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page